Akár 30 millió Ft vissza nem térítendő támogatás vállalkozás fejlesztésre a GINOP Plusz 1.2.4-24 páyázat keretein belül! Részletekért kattintson!

Gastro Inox - Professzionális konyhatechnológia

+36 30 268 1938 | +36 30 216 0909

Keszthely Lippay Gáspár u. 5.

Kategóriák
Gastro Inox - Professzionális konyhatechnológia

+36 30 268 1938 | +36 30 216 0909

Keszthely Lippay Gáspár u. 5.

  • Kategóriák
    • Akciók
    • Professzionális kávégépek
    • Pizzakemencék
    • Klíma
    • Kiemelt márkáink
    • Használt termékeink
    • Saját gyártású rozsdamentes termékek
    • Kürtöskalács sütő
    • Vízlágyítók
    • Hűtéstechnika
    • Sütés - Főzés
    • GN Edények és kiegészítők
    • Kocsik
    • Zuhanyok és csaptelepek
    • Konyhai eszközök
    • Kézmosók
    • Jéggépek
    • Konyhai gépek
    • Konyhatechnika
    • Konyhafelszerelés
    • Sörhűtők, csapolók és kiegészítő tartozékok
  • Cégünkről
  • Készülék bérbeadás
  • Referenciák
  • Pályázat
  • Blog
  • Karrier
  • Kapcsolat
Steril ételminta-tároló tasak 1000 db/csomag
Steril ételminta-tároló tasak 1000 db/csomag
12 245 Ft,- (nettó) / 15 551 Ft,- (bruttó)
  1. Hőszigetelt ételszállítók
  1. Konyhafelszerelés
  2. Hőszigetelt ételszállítók
ÚJ

Steril ételminta-tároló tasak 1000 db/csomag

Cikkszám: 
GI_42056677_STERILTELM
ÚJ
Steril ételminta-tároló tasak 1000 db/csomag
Rendelhető
12 245 Ft,- (nettó) / 15 551 Ft,- (bruttó)
Termékjellemzők:


Fontos tudnivalók:

  • Az esetleges szállítási és beüzemelési költségekről kérjük érdeklődjön üzenetben.
  • Részletek
Részletek

Steril ételminta-tároló tasak 1000 db/csomag

Steril ételminta-tároló tasak, 35x25 cm. A sterilitást a gyártástól számítva 3 évig megőrzi. A természetbe kikerülve 10 hónap alatt magától lebomlik. A legkisebb rendelési egység 1000 db/csomag.

A vidékfejlesztési miniszter 62/2011. (VI. 30.) VM rendelete a vendéglátóipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszer-biztonsági feltételeiről: Ételminta eltételére vonatkozó előírások :
1. Közétkeztetésben, valamint rendezvényi étkeztetés során napi 29 adag fölött valamennyi ételféleségből külön, legalább 100 gramm ételmintát, a 3. pont szerinti tárolóedénybe csomagolva, 72 órán át 0 és +5 °C közötti hőmérsékletű hűtőtérben meg kell őrizni.
2. Az ételmintát a tálalás vagy étkeztetés végén kell tárolóedénybe vagy csomagolásba helyezni.
3. Ételmintához olyan tiszta, mikrobiológiai és kémiai szempontból megfelelő tárolóedény vagy csomagolás használható, amely nem okozhatja az ételminta szennyeződését és a tárolás során biztosítja az ételminta szennyeződéstől való védelmét.
4. A tárolóedényt vagy a csomagolást úgy kell lezárni és jelölni, hogy annak tartalma a zárás és a csomagolás látható megsértése nélkül ne legyen manipulálható.





Hasonló termékek
Szolgáltatások
  • Értékesítés és szerviz
  • Légtechnika és elszívó rendszerek
  • Rozsdamentes bútorgyártás
  • Lemezmegmunkálás
  • Termékeink
Gastro Inox és Szerviz Bt.
  • 8360 Keszthely, Lippay Gáspár u. 5
  • +36302681938
  • info@gastroinox.hu
  • facebook

Webáruház készítés
  • Akciók
  • Professzionális kávégépek
  • Pizzakemencék
  • Klíma
  • Kiemelt márkáink
  • Használt termékeink
  • Saját gyártású rozsdamentes termékek
  • Kürtöskalács sütő
  • Vízlágyítók
  • Hűtéstechnika
  • Sütés - Főzés
  • GN Edények és kiegészítők
  • Kocsik
  • Zuhanyok és csaptelepek
  • Konyhai eszközök
  • Kézmosók
  • Jéggépek
  • Konyhai gépek
  • Konyhatechnika
  • Konyhafelszerelés
  • Sörhűtők, csapolók és kiegészítő tartozékok
  • Cégünkről
  • Készülék bérbeadás
  • Referenciák
  • Pályázat
  • Blog
  • Karrier
  • Kapcsolat
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.